שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה

פורום צרכנות
כנציגת שירות לקוחות לשעבר של נטויז'ן
כנציגת שירות לקוחות לשעבר של נטויז'ן
פורסם לפני 1547 ימים     מאת יצורית     אין תגובות    

אשמח לשפוך קצת אור על העניין

נטויז'ן חוסמת פורטים מכיוון שהיא לא יכולה לספק מהירות הורדה בפורטים מחו"ל בעיקר פורטים מסויימים

לנטויז'ן אין מספיק שרתים בחו"ל ולכן הם חוסמים פורטים אליהם הם לא יכולים לספק גישה כדי לא לעשות לעצמם פאדיחות

אם את מורידה קבצים מאתרים בחו"ל או דרך אימיול בקשי מהתמיכה הבכירה של נטויז'ן להעביר אליהם רשימה של שרתים ואתרים בהם את משתמשת ושהם יעשו "תיעדוף"

התיעדוף הוא בעצם העלאת שרתים לפי העדפות הגולשים, בד"כ התיעדוף נעשה לפי בקשת הלקוחות כי נטויז'ן לא יזיזו את עצמם מיוזמתם האישית

ורק שתדעי, אני לקוחה של בזק בין לאומי כבר מעל ארבע שנים, אני יכולה לספור לך על כף יד אחת כמה פעמים התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם וכמה פעמים דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם

הרגע סיימתי שיחה עם נציגת שירות של בזק בין לאומי ולא התקשרתי לשם בכלל, יש להם אופציה באתר הבית לצ'וטט עם נציג שירות כך שקבלת שירות לא דורש ממני לבזבז זמן יקר ולהמתין בטלפון.

מבחינת טכנולוגיות, הם מאובזרים לחלוטין, משקיעים מאוד והגלישה אצלם נפלאה וחלקה.. אני ממליצה לך בחום לעבור.
קחי בחשבון שגם בזק בין לאומי מתחברת לחו"ל על הקווים של בזק עצמה, אז רק הגיוני שהגלישה תהיה יותר איכותית ומהירה וכנ"ל לגבי הורדת הקבצים.

וכדי שלא תרגישי מוזנחת, נטויז'ן מתייחסת לעובדים שלה בדיוק כמו ללקוחות שלה, וזה למה אני "נציגת שירות לשעבר" גם את העובדים הם מחזיקים בהתחייבות.. מהיום שהתחלתי שם קורס רציתי ללכת הביתה, אבל מהרגע שחתמתי על החוזה הייתי מחוייבת במלוא הקנס, 2800 שקל, על יום אחד שהייתי שם!!

אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך

המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר כרטיסים למופעים, הצגות ופסטיבלים Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0160)