כנציגת שירות לקוחות לשעבר של נטויז'ן
|
|
כנציגת שירות לקוחות לשעבר של נטויז'ן
פורסם לפני
1547 ימים
מאת יצורית
אין תגובות
אשמח לשפוך קצת אור על העניין
נטויז'ן חוסמת פורטים מכיוון שהיא לא יכולה לספק מהירות הורדה בפורטים מחו"ל בעיקר פורטים מסויימים
לנטויז'ן אין מספיק שרתים בחו"ל ולכן הם חוסמים פורטים אליהם הם לא יכולים לספק גישה כדי לא לעשות לעצמם פאדיחות
אם את מורידה קבצים מאתרים בחו"ל או דרך אימיול בקשי מהתמיכה הבכירה של נטויז'ן להעביר אליהם רשימה של שרתים ואתרים בהם את משתמשת ושהם יעשו "תיעדוף"
התיעדוף הוא בעצם העלאת שרתים לפי העדפות הגולשים, בד"כ התיעדוף נעשה לפי בקשת הלקוחות כי נטויז'ן לא יזיזו את עצמם מיוזמתם האישית
ורק שתדעי, אני לקוחה של בזק בין לאומי כבר מעל ארבע שנים, אני יכולה לספור לך על כף יד אחת כמה פעמים התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם וכמה פעמים דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם
הרגע סיימתי שיחה עם נציגת שירות של בזק בין לאומי ולא התקשרתי לשם בכלל, יש להם אופציה באתר הבית לצ'וטט עם נציג שירות כך שקבלת שירות לא דורש ממני לבזבז זמן יקר ולהמתין בטלפון.
מבחינת טכנולוגיות, הם מאובזרים לחלוטין, משקיעים מאוד והגלישה אצלם נפלאה וחלקה.. אני ממליצה לך בחום לעבור. קחי בחשבון שגם בזק בין לאומי מתחברת לחו"ל על הקווים של בזק עצמה, אז רק הגיוני שהגלישה תהיה יותר איכותית ומהירה וכנ"ל לגבי הורדת הקבצים.
וכדי שלא תרגישי מוזנחת, נטויז'ן מתייחסת לעובדים שלה בדיוק כמו ללקוחות שלה, וזה למה אני "נציגת שירות לשעבר" גם את העובדים הם מחזיקים בהתחייבות.. מהיום שהתחלתי שם קורס רציתי ללכת הביתה, אבל מהרגע שחתמתי על החוזה הייתי מחוייבת במלוא הקנס, 2800 שקל, על יום אחד שהייתי שם!!
|
|
|
|
|
|
פשוט בלתי נסבל הייחס ללקוחות!!! מדוע הם חוסמים לנו גישה לאתרי שיתוף קבצים????? ערכתי שיחה רצינית עם נטוויז'ן על הנושא המדובר שאלתי את כל השאלות שצריך כמעט והעלתי בפניהם את הנושא המדובר ביותר כיום שחברת נטוויז'ן חוסמת תגישה לאתרי שיתוף קבצים. דבר שנותן לי הרגשה שאני משלמת על שרות שאני לא מקבלת!
איני רוצה לפגוע באף גוף או חברה השיחה התבצעה עם נציג שירות תמיכה בנטוויז'ן בשיחה במודע או שלא במודע קיבלתי תשובות כמו אלו ... "אני יכול להפנות אותך לשירות לקוחות, מבחינתינו התמיכה התכנית אין שום בעיה" "שאת משתמשת בתוכנות כמו אימיול אנחנו לא יכולים להבטיח לך מהירות יכול להיות שהמחשב שממנו את מורידה הוא P3, ומורידים ממנו עוד כמה אנשים ..." "מה אנחנו קשורים לאימיול" "יכול להיות שיש לך בעיה בתוכנה או שלא הגדרתה אותה נכון"
שירות לקוחות: "אנחנו לחסום לך את הפורטים או לחסום לך את הגישה לא יכולים ואין לנו אפשרות לעשות את זה" ואני אומרת שעובדה שברגע שאני מתחברת דרך חברה אחרת כמו 014 הכל עובד מהר פתאום "יכול להיות שיש זמנים שמוריד לאט וזמנים שמוריד מהר" "אנחנו לא נוגעים בזה ולא יכולים לשנות"
תמיכה בכירה: "אנחנו לא חוסמים" "כמה אתה מוריד באימיול ?" אני אומרת לו כלום לא עובר כמה KB ... ושאני מתחברת מססמא ומשתמש של מישהו אחר סבבה הכל עובד מהר, והוא עונה "אין לנו שום אפשרות לטפל בזה, משבוע שעבר עד השבוע לא השתנו אצלנו שום דבר" הייתי דייי תקיפה עם הבחור לא היה לו כל כך מה לאמר ...
זה פחות או יותר, בסך הכל התחמקות זה הכל, ובסך הכללי כולל מע"מ פשוט אין עם מי לדבר והמסקנה מכל הסיפור היא פשוטה מאוד ...
"אין עם מי לדבר במדינה הזאת, דפוק תראש בקיר זה אולי יעזור, עבור חברה בתקווה שזה יעבור, ואל תשכח שהכסף לעולם לא יחזור" אני עם נטוויז'ן סיימתי!!
|
|
|
בתגובה ל: שרות מזעזע בנטוויז'ן~! למה מזלזלים בלקוחות? מאת: גורגונזולה כשהייתי מחוברת אליהם לא יכולתי להוריד טורנטים או אימיול בכלל קובץ של סרט של 700 מגה שהיו לו איזה 50 סידרים לקח לי 4 ימים למרות שהייתי מחוברת ב-1.5!!!!!!!!!1
רק שביררתי באינטרנט גיליתי את זה ומיד עזבתי אותם עשית בחוכמה!!!!
|
|
|
בתגובה ל: שרות מזעזע בנטוויז'ן~! למה מזלזלים בלקוחות? מאת: גורגונזולה אם רוצים להצטרף כלקוח חדש, או לעבור לחבילה יקרה יותר, או להוסיף התחייבות חדשה- אז תמיד תמיד יש עם מי לדבר.
|
|
|
בתגובה ל: שרות מזעזע בנטוויז'ן~! למה מזלזלים בלקוחות? מאת: גורגונזולה שירותי שיתוף קבצים ושלא יזבלו לכם את השכל.
זה מה שנקרא QOS - Quality Of Service, Traffic Shapeing או כל שם אחר.
הם יכולים ברמת החומרה שלהם (נתבים) או התוכנה לחסום שירותים כגון ביטורנט ואימיול ובכך להוריד את נפח התעבורה ואת העלויות שלהם.
(גם אני יכול לעשות את זה בנתב הביתי שלי אז בטח לבטח שהם יכולים).
בנוסף הם גם יכולים לחסום גישה לטראקרים של ביטורנט בכדי שלא תוכלו להוריד בכלל או מאד לאט.
הגישה שלהם היא לא לחסום את כולם באופן גורף אלא רק טווח כתובות מסויים (כתובות IP) וכך הם גם מורידים מעליהם את הנטל של הקצאת עוד משאבים ושיפור התשתית וגם הם לא נתפסים עם המכנסיים למטה, כי אם יחסמו את כולם אז ברור שישימו לב.
אז שלא יאכילו אתכם בלוקשים, אין היום ספקית בישראל שלא חוסמת שירותי שיתוף קבצים באופן כזה או אחר.
|
|
|
בתגובה ל: שרות מזעזע בנטוויז'ן~! למה מזלזלים בלקוחות? מאת: גורגונזולה אשמח לשפוך קצת אור על העניין
נטויז'ן חוסמת פורטים מכיוון שהיא לא יכולה לספק מהירות הורדה בפורטים מחו"ל בעיקר פורטים מסויימים
לנטויז'ן אין מספיק שרתים בחו"ל ולכן הם חוסמים פורטים אליהם הם לא יכולים לספק גישה כדי לא לעשות לעצמם פאדיחות
אם את מורידה קבצים מאתרים בחו"ל או דרך אימיול בקשי מהתמיכה הבכירה של נטויז'ן להעביר אליהם רשימה של שרתים ואתרים בהם את משתמשת ושהם יעשו "תיעדוף"
התיעדוף הוא בעצם העלאת שרתים לפי העדפות הגולשים, בד"כ התיעדוף נעשה לפי בקשת הלקוחות כי נטויז'ן לא יזיזו את עצמם מיוזמתם האישית
ורק שתדעי, אני לקוחה של בזק בין לאומי כבר מעל ארבע שנים, אני יכולה לספור לך על כף יד אחת כמה פעמים התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם וכמה פעמים דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם
הרגע סיימתי שיחה עם נציגת שירות של בזק בין לאומי ולא התקשרתי לשם בכלל, יש להם אופציה באתר הבית לצ'וטט עם נציג שירות כך שקבלת שירות לא דורש ממני לבזבז זמן יקר ולהמתין בטלפון.
מבחינת טכנולוגיות, הם מאובזרים לחלוטין, משקיעים מאוד והגלישה אצלם נפלאה וחלקה.. אני ממליצה לך בחום לעבור. קחי בחשבון שגם בזק בין לאומי מתחברת לחו"ל על הקווים של בזק עצמה, אז רק הגיוני שהגלישה תהיה יותר איכותית ומהירה וכנ"ל לגבי הורדת הקבצים.
וכדי שלא תרגישי מוזנחת, נטויז'ן מתייחסת לעובדים שלה בדיוק כמו ללקוחות שלה, וזה למה אני "נציגת שירות לשעבר" גם את העובדים הם מחזיקים בהתחייבות.. מהיום שהתחלתי שם קורס רציתי ללכת הביתה, אבל מהרגע שחתמתי על החוזה הייתי מחוייבת במלוא הקנס, 2800 שקל, על יום אחד שהייתי שם!!
יצורית
|
|
|
 |
|